Nordkapp – Lindesnes = ett år.

Dagen idag startet med en tur i dyreparken. Masse vandring, masse folk og noen dyr som ville vise seg.
Vi fikk sett noen tigre, løver Surikater og en jerv.

Etterpå stakk vi til Lillesand og så på litt drifting.
Bilene er blitt dyrere siden 2008/09 da jeg kjørte, det er det ingen tvil om, men kvaliteten på kjøringen under trening når vi var der, var det litt så som så med. Noen viste seg godt fram fra sin beste side, men etter en stund fant vi det best å evakuerere å leite fram Lindesnes som vårt neste reisemål.

På veien fikk vi lyst til å besøke Flekkerøy for å se hva de hadde å by på av utsikt, så vi tok til venstre i krysset og rett inn i den undersjøiske tunnelen mot Flekkerøy.
På vei opp fant vi begrensingen på motoren. 10% motbakke er det bare såvidt motoren klarer å dra. Men vi kom oss opp, fikk sett øya og tatt 2 bilder før vi snudde nesa mot Lindesnes igjen.

Lindesnes fyr.

Ut fra tunnelen merka vi at vi var nede på 3 sylindre igjen. Vi tenkte det var etter å ha motorbremset ned 2 ganger i tunnelen og som med Ladae ned fra Tronsfjellet i fjor, så ville det gå over, så vi kjørte videre mot Norges sydligste punkt.

Nordkapp 20. juni 2020, Lindesnes 25. juni 2021, 2518km fra hverandre.

Fuskingen ville ikke gi seg. Vi kjørte til og fra Lindesnes på 3 sylindre. Eneste trøsta var at når turtallet ble høyt nok, så kom 4. sylinderen også. Så sålenge vi har 70 eller mer på 4. gir, så funker bilen…
Men den er ikke gøy å kjøre slik. Så nå har vi slått leir på Åros Camping. Imorgen skal Monica lese noter for Jarle i Volvo orginal-klassen på Sørlandssprinten imens jeg leiter etter feil. Det hørest ut som om det er en feil vi ikke klarer å fikse langs veien, så det ser ut til at vi avbryter ferien etter rallyet og reiser hjem.

Så får vi heller se om vi ordner bilen før neste sesong eller ikke…

Restauranten ‘Under‘. Ligger under vann. Vi hadde planer om å spise der, men etter å ha sett prisene, så ble de planene lagt i arkivet med planer vi har når vi vinner i lotto…
Volvoen Monica skal styre med ord. Sving høyere sier hun, så gjør den det… Nesten litt magisk!
Nye E39. Litt kult bygg. De bygger seg ut i begge retninger og holder balansen slik. Det er et tårn i andre enden, så møtes de på midten og en bro er skapt… 👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s