Sammendrag, rally, ferie og hjem.

Fint vær hjemme, da drar vi dit…

Da var det på tide å lage et sammendrag fra ferien, da vi kom hjem for 1,5 uke siden. Monica var opptatt med å lese noter i en Volvo 240 på lørdagen, så jeg satt bare å blomstra i depot, så da tok jeg en liten økt med skruing på bobilmotoren, men fant ikke noe feil som kunne repareres der og da. (Hadde dette vært løpsbil, så hadde den vel vært oppe og gå på noen timer, men når man skal kjøre på bane, så finner man et nytt pågangsmot og vilje som man ikke finner mange andre steder…)

I depot. Står den, og vil ikke hjem. Den ville vel egentlig ingen steder…

Så etter Sørlandssprinten pakka vi bilen og hosta oss hjem på våre 3 sylindre og ca 47 hester. Hjem skulle vi, så noe sideveier ble ikke vurdert. Rett på E18 og rett hjem.

Eller, det ble noen små do stopp og en siste ´ned på kne´bensinfylling. Og så begynte vi å bli sulten når vi nerma oss hjemme, så en tur innom Lillestrøm for å jakte mat tok vi oss tid til. Ca midt i Lillestrøm syns jeg blinklyset gikk litt saktere enn vanlig og litt andre ting som ikke var helt normale, så etter at vi hadde spist, hadde vi akkurat nok strøm til å få startet bilen og sikte oss mot hjem.
Uten lys eller andre strømforbrukere kom vi oss inn på tomten med ca 8 Volt igjen på batteriet… Har ikke sjekka no mer, men tenker dynamoen er løsna såppass at den ikke gadd å lade mer en litt for lite…

Lite spenning her…

Tilbake til Rally Sørlandssprinten, som var grunnen til at vi svinga sørover i ferien. Monica skulle være kartleser i Volvoen til Jarle «Topplokket» Granheim. Så da sikter vi den veien. Den vanlige kartleseren til Jarle syns det var gøyere å kjøpe seg egen Volvo 240, så han kunne rulle litt på taket og kresje ned i en grøft på egen hånd, så det gjorde han like godt.

Monica og Jarle på vei ut på SS1

Monica og Jarle klarte ikke å hverken havne på taket eller å kjøre i grøfta, selv om de fikk mange tibud, som du kan se i filmen fra bilen her: Youtube

Så de bare gikk og vant klassen sin! Av 53 startende kom de totalt på 17. plass.
Vi gratulerer!
(Bildet er stjelt fra Facebooken til Topplokket, men siden jeg er fotografen, så er det nok greit.)

Så det var bobilferien 2021… Til neste år håper vi på ny og bedre motor. Vi får se hva det blir tid til. Vi drømmer jo om å få tak på en rimelig rallybil sjøl, så vi kan leke litt i skogen sammen, så vi får se. Kanskje det blir tilbake til å sove i førersetet med bil på hengeren bak, som før i tida. Det får vi se an.
Takk for denne gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s