Dag 1 Aurskog Rjukan i viftehyl

Speilbilde av en sol.

Vi starta dagen litt seint, da lange kvelder med kriseskruing måtte soves inn. Litt handling før vi omsider fant highwayen mot Oslo.
Siden de tok så mye toll for å passere bygrensene, bestemte vi oss for å kjøre sentrumsruten igjennom byen. Litt co2 og oljerøyk har da vel aldri skadet noen, så de fikk litt mer…
Det var ca når vi passerte Karl Johan at vi hørte første lyd som tegna til å være et problem. Det hørtes veldig ut som viftereim, og i og med at den hadde blitt tukla med, så konstanterte vi at der måtte det være noe muffens. Det var jo en drivreim til en plenklipper vi hadde kjøpt på den lokale utstyrsbutikken.
Men, vi løste problemet med å kjøre parklys i lave hastigheter med mye start og stopp. På hovedveiene gikk det helt fint med nærlys.

Torget på Rjukan. Opplyst av ekte som og speilbildet av samme sol.

Kjøpte ny viftereim på biltema mellom Drammen og Hokksund og kjørte videre. Det funka jo med parklystrikset, så det fortsatte vi med.
Så gikk det raka veien mot Rjukan. Ganske begivenhetsfritt. Noe fint å se, men siden klokken nerma seg 20:00, så hadde vi ikke tid til å stoppe så mye. I det kristne land Norge, får man ikke øl på kvelden så klart…

Campingen i Rjukan. Ikke akkurat overfyllt.

Når vi hadde hatt en runde i Rjukan og spist et bedre måltid fant vi campingen det motorlokket ble åpnet og viftereim inspisert. Der var dynamoen delvis løs, for boltene på den skulle jeg sikkert stramme etter at reima var justert. Kanskje jeg glemte det. I andre enden var det en knekt bolt tidligere, så det er det borret hull og satt inn en bolt og mutter, men der er det fysisk umulig å holde imot med noe, så den ble strammet så mye 3. fingeren min klarte å holde imot.

God nok mat her ja. 🙂

Huskeliste til videre ferd: Gardiner. Det går nesten fint uten om kvelden, når det er nesten mørkt, men om morgenen når sola står rett inn, så er gardiner gull verdt! Så der har Monica heldigvis noe å henge fingra i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s