Idag var det dagen!

For en stund siden kom vi i kontakt med en journalist med navn Frank Williksen angående ferien vår i Lada. Vi hadde et lite intervju, der vi snakka om turen vår og Ladaen. Denne saken har ligget hos Broom/Tv2 i lengre tid nå, men idag kom den på trykk!

Selv om jeg hadde lest saken for godkjenning, var det ganske spesielt å lese den på nett, der alle kan lese… Men mest kjekt!

Skjermbilde 2020-08-22 kl. 21.20.41
Saken på fremsiden av Broom.no. Les saken her 

Reisebrev fra ferien finner du her

Så bare øyeblikker senere tar Erik fra E&E Media kontakt. Vi hadde en lørdag for noen uker siden en tur ut med Datsunen og noen kamera og drone for å ta noen bilder og å lage litt film. Resultatet kan du se her:

Bra fornøyd!

Legger ved litt bilder han tok nederst på siden her.

Ellers for dagen, så er jeg Rallyfrue. Monica er i Grimstad og kjører rally NM. Litt bilsjuk hører jeg rykter om. Skal se om jeg finner ut hvordan det gikk seinere. Det går an å se rally bak betalingsmur på VG no.

Rallycross gikk som forventet. Johan Kristofferson fortsetter som han gjorde for halvannet år siden og vinner, så det spørs om det blir spenning i år. Tidligere verdensmester Mattias Ekstrøm gav han litt konkurranse, så om han blir med flere runder i år, så kan det bli noe action. Andreas Bakkerud kjørte bestetid på trening, men fikk ikke bilen til under konkurransene og kom ikke til Semifinale. (Han kjører ny bil i år, en Renault Megane RX. Her avbildet med teamkollega Liam Doran:


Foto Fia World Rx (Facebook)

Ellers så henger jeg litt i garasjen og skrur og sveiser på ‘Sil80’ som ligger under ‘Våre biler’ som jeg har fått tilbake i hende. Prøver å få den klar for EU-kontroll før vinteren. Det var litt mer rust enn jeg hadde håpet på, men satser på at vinteren og saltebilene venter litt lenger med å dukke opp i år.

IMG_2079

Og nå har vi fått oss klesmerker fra Hhenr.com ! Så nå får vi vist fram siden mye mer! Litt klistremerker havna vår vei også, så da blir det logo og ikke bare tekst på bilene våre… 🙂

IMG_2120 (1)

Til slutt litt bilder Fra mr. Erik GranlundIMG_6459IMG_6582IMG_6566-EditIMG_6549IMG_6536IMG_6526IMG_6521IMG_6489IMG_6473IMG_6457IMG_6443

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s