Prosjekt Datsun 510

Datsun prosjektet mitt er godt igang, har ikke fått dokumentert så mye fra denne vinteren, men har visst god tid. Planene var mange… Bygge om det elektriske, Bygge om orginalradio til USB-Aux med Dab, pynte opp i motorrommet, overhale motor, bygge sammen 1600 motoren som jeg har stående, Kanskje begynne å bygge om karrosseriet litt. Hvis du lurer på hvordan den så ut, så kan du klikke her og se.

Men til nå har jeg kun fått tat ut motoren, sveist igjen litt unødvendige hull i motorrommet og pynta litt opp nedi der. Ledningsnettet ligger henslengt litt over bilen.

IMG_2183Sveist igjen hull og pynta oppIMG_2184

IMG_2190

Motorene har vi fått inn i skjulet bak garasjen, så de står tørt og varmt, klar for arbeid. Fikk ånden over meg, så idag ble det gjort litt i skjulet. Måtte prøve å lage en Time lapse av jobben:

Så nå må stempelringer måles opp og alt annet som trengs bestilles inn, så får man satt sammen motoren før vinteren kommer igjen…
*Edit. Nå er stempelringer, pakningsett og nytt registerkjede bestillt. Håper amrikanerne får det avgårde før påska, så går det ikke så mange ukene før man kan begynne monteringa… 🙂

 

En liten teaser av hva som ligger og venter i verkstedet:
IMG_1954

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s